Werkwijze / bereikbaarheid

Wat betreft mijn werkwijze zal er op de nieuwe locatie het een en ander gaan veranderen. In de afgelopen jaren ben ik er achter gekomen dat het, voor mijzelf maar zeker ook voor de klant, het prettigst is om op afspraak te werken.

Het creëren van een zo rustig mogelijke werkomgeving, waar we niet, door bijvoorbeeld inloop of telefoon, worden gestoord tijdens het tatoeëeren, vind ik erg belangrijk. Vandaar dat ik je wil vragen om zowel voor het zetten van een tattoo of een ontwerp-bespreking als puur voor informatie telefonisch een afspraak te maken. Met uitzondering van de “inloopuurtjes”, waarop je voor bijvoorbeeld informatie, prijsopgaves of sfeerproeven/kennismaking gewoon kunt binnenlopen. Deze tijden staan vermeld op de website/facebook. Op deze tijden kun je overigens niet getatoeëerd worden.

Wat betreft het maken van een afspraak, kun je dat het beste telefonisch doen. Niet per email, sms, whats app of facebook. Als ik aan het tatoeëeren ben kan ik helaas niet de telefoon aannemen, krijg je mijn antwoordapparaat, spreek dan alsjeblieft je naam en telefoonnummer in dan bel ik jou zodra ik in de gelegenheid ben, of vind je dat niet prettig stuur me dan een email met je naam en telefoonnummer.