Testimonials

- testimonials_edo.jpgEdo

Ik had een tribal op mijn rug,die niet echt mooi meer was.... Dex heeft hem opgeknapt; strakkere lijnen, mooie scherpe punten!! Ben nu weer helemaal trots op m'n tatoeage!! Bedankt!!

 

- testimonials_claudia.jpgClaudia

Van die dolfijn op mijn schouderblad had ik eigenlijk een beetje spijt. Dex heeft eerst een aantal ontwerpen gemaakt om hem ' op te pimpen'... Hij past nu zelfs qua stijl bij de tribal op mijn onderrug... Geweldig!

 

Bryan

Dit is al de derde tatoeage die ik bij Dex laat zetten... Was wel even tanden bijten op m'n borst, maar het resultaat mag er zijn... de sterren zijn superstrak!!!!

Andy

Het heeft even geduurd voordat ik eruit was wat ik wilde.... Na lang zoeken, en bekijken wat ik wel en niet mooi vind heeft Dex al mijn wensen samengevoegd in een werkelijk schitterend ontwerp!! Wist niet dat een tatoeage zo strak en gedetailleerd gezet kon worden. Dat is ook wat ik steeds weer van mensen hoor die mijn tattoo zien.

Shannna

Ik heb in het hebreeuws 'love' op mijn pols laten tatoeëren. Hij is vrij klein, zodat ik hem eventueel nog met een armband zou kunnen bedekken, maar toch heel scherp afgewerkt; net een sierraad! Thanx!!