bianca smit 8 maanden geleden

Dex is echt een artiest! Ze luistert goed naar je wensen en maakt super vette ontwerpen speciaal voor jou. Daarbij is het ook nog een spontane gezellige vrouw. Ik ben super blij met mijn tattoos!

Marvin Smit 8 maanden geleden

zeer blij met onze tattoos , a real tattoo artist. gepassioneerd, gedreven, hygiënisch, geduldig. en bovenal een lieve dame die je helpt om jou tattoo te realiseren. En neemt er echt de tijd voor om dit te bereiken.

Lennn een jaar geleden

Mijn eerste afspraak was een kennismaking en kijken of mijn idee uitvoerbaar was. Ik kreeg goede terugkoppeling en kleurvoorstellen. Ik kan niet wachten tot ik mijn volgende afspraak heb, dan wordt het gezet.

sandra en alex de groot een jaar geleden

Tattoo Dex is echt 1 vd beste die er is ze kan zo mooi en fijn tatoeëren en een prachtige mooie zaak waar je ook je tattoo weg kunt laten laseren

ruud lenos 2 jaar geleden

Zeer goede tattoo's worden hier gezet. Hygiënisch en zeer lange ervaring. Daarbij vriendelijk, en heerlijk zittende behandelstoel. Alles bij elkaar een goede verantwoorde Tattoo shop welke ik zeker kan aanraden. M'n volgende Tattoo weer bij Tattoo Dex aan de Oudedijk 400 te Kralingen.