styllz1 6 maanden geleden

Dex heeft echt de tijd genomen om zorgvuldig de juiste lijnen voor de wenkbrauwen uit te tekenen. Het resultaat is dan ook erg mooi en ik kan dit bedrijf dan ook aanraden. Van mij een dikke voldoende. Sander

marianne hoogendam 10 maanden geleden

Dex heeft de gave om je direct heel erg thuis bij haar te voelen. Ze neemt jou serieus en ook je wens van de tattoo.Denkt goed mee wat de betekenis voor jou van die specifieke tattoo is en die je voor het leven op je lichaam hebt tenslotte.En ook op welke plek het op jouw lichaam het mooiste uit zou komen.De sfeer is kalm, er is geen ruis om je heen van drukte.En dan het resultaat; té mooi voor woorden, zij beheerst de techniek van verfijning!
lees meer..

irfan erol 6 maanden geleden

Hele vriendelijke en professionele tatoeëerder, denkt graag mee en eerlijke prijzen. Kortom aanrader!

Kim De Koning-Neggers 10 maanden geleden

Dex is een topper, je bespreekt wat je wilt, ze werkt het uit en daarna zet ze je prachtige ontwerp op de door jou gekozen plek. Ze is heel goed met fijne lijntjes! Nooit meer ergens anders!

bianca smit 2 jaar geleden

Dex is echt een artiest! Ze luistert goed naar je wensen en maakt super vette ontwerpen speciaal voor jou. Daarbij is het ook nog een spontane gezellige vrouw. Ik ben super blij met mijn tattoos!